Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014

Project Runway All Stars Season 4: Designers revealed!


To Project Runway All Stars επιστρέφει λοιπόν τον Οκτώβρη με την 4η σεζόν του!

Κάποιοι από τους all-star designers είναι πάλι αμφιλεγόμενοι, όπως πέρσι. Για παράδειγμα, έχουμε πάλι 2 νικητές από παλιότερες σεζόν: τον Dmitry μας από τη 10η σεζόν και τη Michelle, νικήτρια της 11ης σεζόν με τις ομάδες. Επίσης, επιστρέφει για 3η (!) φορά η γλυκιά κατά τα άλλα Kate, η οποία συμμετείχε κι αυτή στην 11η σεζόν με τις ομάδες αλλά και στην 12η, όπου επιλέχθηκε από τους fans να επιστρέψει για redemption. (Οπότε τώρα επιστρέφει για redemption στο redemption? Δηλαδή αςπούμε redemception?)

Αναλυτικά, οι 14 all-stars είναι:

  • 4η σεζόν: ο αγαπημένος Chris March
  • 7η σεζόν: Jay Sario (?)
  • 10η σεζόν: Fabio Costa (♥), Gunnar Deatherage, Sonjia Williams και ο νικητής Dmitry Sholokhov.
  • 11η σεζόν: Samantha Black, Benjamin Mach, Patricia Michaels (η Ινδιάνα...), Kate Pankoke (η 3rd time returning) και η νικήτρια Michelle Lesniak.
  • 12η σεζόν:  Helen Castillo, Justin LeBlanc (ο κωφός) και Alexandria von Bromssen.

Πολύ σνομπάρισμα στις πρώτες σεζόν. Λες και είναι tribute στις τελευταίες τρεις σεζόν. Μας τέλειωσαν οι παλιοί designers και φέρνουμε μόνο από τις πρόσφατες φουρνιές και νικητές?


H Alyssa ήταν πολύ έγκυος όταν έκαναν τα γυρίσματα!
Στην παρουσίαση παραμένει η Alyssa Milano, που φαίνεται πως στέριωσε μετά την περσινή σεζόν, βασικοί κριτές παραμένουν οι Isaac Mizrahi and the beautiful Georgina Chapman και mentor η Zanna Roberts Rassi. Μην ψάχνετε Heidi και Tim, Nina και Zac, αυτοί δεν συμμετέχουν στις all star seasons. Η σεζόν αρχίζει στις 30 Οκτωβρίου, μια εβδομάδα μετά το φινάλε της 13ης σεζόν του Project Runway, για να μη μας πιάσουν τα στερητικά. Guest judges θα δούμε μεταξύ άλλων τις Laverne Cox, Nicole Scherzinger,  Nina Garcia, τη συχνή guest στο PR Debra Messing, τo Nigel Barker (you know, the "famous sexy fashion photographer") και... Snooki & JWoww.


Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, να μη δούμε τέρατα, αλλά καλού-κακού ας κάνουμε και μια μεγάλη παραγγελία χαπιών.

1 σχόλιο:

  1. τι μάπα είναι αυτό το cast?
    Την Ινδιάνα άμα πρέπει να την ανεχτώ πάνω από 3 επεισοδια θα τρελαθώ, δεν είναι all stars αυτό sorry αλλά στο τέλος θα κάνουν All stars season 65 για να βάλουν τον κάθε πεταμένο από όλες τις seasons

    ΑπάντησηΔιαγραφή